-a a +a

2017-ben is járt a Mikulás az OK Oktatási Központban

2017-12-05 14:35
2017 mikulas pentek 00215

December első hétvégéjén újra meglátogatta a Mikulás a budapesti OK Oktatási Központot. Mindezt ráadásul hat alkalommal tette meg idén!

 

A 2017. december 1. és 4. között megrendezett ünnepségsorozaton közel 600 gyermeket és ugyanennyi felnőttet láttak vendégül az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai a budapesti OK Oktatási Központban.

A rendezvények során a szervezők színpadi mesejátékkal, bűvészműsorral szórakoztatták a kicsikből és nagyokból álló közönséget, illetve a fenti programok mellett többek között legozni, kézműves ajándékot készíteni vagy épp videojátékozni is lehetett, mivel az intézmény oktatási termei ezúttal is igazi játszóházzá változtak át, ahol a gyerekek újra önfeledten jól érezhették magukat. Sőt, azok, akik a termekben a belépéskor kapott „menetlevélre" legalább öt színes pecsétet is begyűjtöttek, megpörgethették az OK Oktatási Központ Szerencsekerekét és remek ajándékokat nyerhettek, vihettek haza.

A játékos pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási feladatok idén sem maradtak el, a gyerekek egy pénzügyi adventi naptárban kutathattak a feladványok után. Az Alapítvány munkatársai természetesen a szülőkre is gondoltak, hiszen a „Szülőmegőrző" sátorban az anyukákat és apukákat finom falatokkal, jó meleg teával, kakaóval és persze forralt borral várták.

A program végen érkezett meg a Mikulás, aki minden egyes kis vendégének finomságokkal teli csomaggal kedveskedett. Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai remélik, hogy jövőre ugyanilyen sokan érkeznek majd a budapesti rendezvénysorozatra és ismét együtt ünnepelhetnek majd a gyerekekkel az OK Oktatási Központban.