-a a +a

Hírek

„Ha ezzel már egy embernek is segítettem, nekem megérte a dolog.”

2020-12-10

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, akit nagyon érdekelt a gazdaság működése, ezért az interneten kóborolva ráakadt a Platypus pénzügyi edukációs mobilapplikációra. Nosza, ha már megtalálta, ki is próbálta és a játék rajongója lett…” Kezdhetnénk így is a történetet, mivel annyira mesébe illő, de a napokban megismert fiatalember nagyon is valós.


Ingyenes digitális oktatási programot indít az OTP Fáy András Alapítvány

2020-11-11

A „NAT kompatibilis” program óriási segítséget jelenthet a középiskolai tanároknak és diákoknak a digitális oktatás terén


Földünkért Világnap digitális oktatási tartalommal

2020-10-22

Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai idén rendhagyó programmal emlékeztek meg a Földünkért Világnapról, amelyet világszerte október 21-én tartanak minden évben.


Az Alapítvány is csengetéssel köszöntötte Alapítóját

2020-10-07

Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai a budapesti és nyíregyházi OK Oktatási és Innovációs Központban is csengetéssel emlékeztek meg arról, hogy az Alapítvány Alapítója, az OTP Bank 25 évvel ezelőtt vezette be a részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén.


Bemutatkozik, a Platypus: A FinLit Story

2020-09-30

2020. szeptember 30-án került megrendezésre a budapesti OK Oktatási és Innovációs Központban az OTP Fáy András Alapítvány által fejlesztett, pénzügyi kihívásokkal egybekötött, ingyenes kalandjátéknak, a Platypus: A FinLit Story-nak a sajtótájékoztatója.


Fáy András szobrának leleplezése az Alapítvány örökségvédelmi rendezvényén

2020-08-28

Az Alapítvány Fáy András tiszteletére készíttetett egy korhű zsánerszobrot, amelynek leleplezésére és a felújított, átalakított OK Oktatási és Innovációs Központ értékeinek bemutatására egy örökségvédelmi rendezvényen került sor.


Biztonság, pénzügyi edukáció és szórakozás – ez volt az idei Élményhét

2020-08-16

Idén hat turnusban került megrendezésre az OTP Fáy András Alapítvány szakmai közreműködésével megrendezett Élményhét Pénzügyi Edukációs Programsorozat. A békásmegyeri OTP Hotelben tartott ötnapos etapok során a pénzügyi ismeretek megszerzésén túl kiemelt figyelmet kapott nem csak a járványügyi előírások betartása és betartatása, hanem az egészséges életmódra nevelés, valamint a gyermekjogokkal való ismerkedés is.


Alapítványi pályázat – eredmények

2020-06-15

Az OTP Fáy András Alapítvány által kiírt tanulmánypályázatra a beérkezett pályaművek szakmai értékelése, elbírálása megtörtént.


Sulibank VLOG

2020-06-15

Ősszel találkozunk!


Számvetés, avagy mi van a kamrában?

2020-06-15

A Sulibank Élményportálon 2016. február 18-án jelent meg az első cikk. Azóta pedig 1572 darab írást publikáltunk az oldalon összesen 8 témakörbe osztva.