-a a +a

Szegeden és Kaposváron jártak az alapítványi trénerek

2021-07-30 07:34
Csanyi

Július 28-án és 29-én Kaposváron és Szegeden jártak az OTP Fáy András Alapítvány trénerei, ahol a Csányi Alapítvány mentoráltjaival valósítottak meg egy élménydús tábori programot. 

 

A két nap folyamán délelőttönként tréningeken vettek részt a táborozók, akik a játékos gyakorlatokkal tarkított oktatás során megismerkedtek a gazdaság szereplőivel, valamint a tudatos fogyasztás rejtelmeiben is elmerülhettek. Kiderült számukra, milyen kihívásokat támaszt egy költségvetési terv elkészítése, illetve terítékre kerültek a fogyasztóvédelem legfontosabb tudnivalói is. A második napon az EU történetével és működésével foglalkoztak a résztvevők.

 

A délutánok során játékos miniprogramok valósultak meg a pénzügyi edukációs tartalom mellett, ekkor az együttműködés, a csapatmunka erősítése került főszerepbe. A diákok mozgásos ügyességi feladatokat teljesítettek, ezeken részben a pontversenynek köszönhetően is hihetetlen hangulat kerekedett mindkét nap. Természetesen jutott idő az ismerkedésre, beszélgetésekre, a közös zenehallgatásra is, ezek folyamán az alapítványi kollégák sok mindent megtudhattak a „szegedi és kaposvári csányisok” életéről, kalandjairól.

 

További képek:

http://www.okkozpont.hu/galleries/229