-a a +a

Újra budais gólya program

2021-09-08 03:55
O 20210914 074827 605 32249

Idén is megrendezésre került a „budais gólya program”, amelyen az OTP Fáy András Alapítvány most is képviseltette magát szakmai programjával. A vírushelyzet miatt a szokásoktól eltérően azonban ezúttal a verőcei Csattogó-völgy helyett az iskola épületében került megrendezésre az újonnan érkező osztályok összecsiszolódását segítő rendezvénysorozat.

 

Az élménydús programokkal teli hét második napján hat alapítványi kolléga tartott pénzügyi edukációs minprogramot az öt 9. évfolyamos osztályok 15-15 képviselőjének. A csapatok öt állomáson vehettek részt, amelyeken ízelítőt kaphattak az Alapítvány munkásságából, valamint hallhattak pár szót a mintaiskolai együttműködésről is. A különböző játékos gyakorlatok során szerepet kapott többek közt a tervezés, a teljesítménybecslés, a kockázatvállalás, a tanulók megismerkedhettek alapvető pénzügyi fogalmakkal, mindezeket játékos formában, ahogy azt majd későbbi látogatásaik alkalmával az OK Oktatási és Innovációs Központban is tapasztalni fogják. Megismerkedhettek továbbá tréneri eszközparkunk büszkeségeivel, a Sphero robotokkal, valamint az Alapítvány saját fejlesztésű VR programját is lehetőségük nyílt kipróbálni.

Az állomásokon nyújtott teljesítményt a trénereink pontozták, ezek a pontok beépülnek az egész programsorozatot végigkísérő pontverseny eredményébe, amelynek értékes nyereményeit többek között az OTP Bank biztosítja.