-a a +a

A Csányi Alapítvány meghívására Sarlóspusztára látogattak az O.K. Központ trénerei

2014-06-18 12:03
7540

A háromállomásos vetélkedő első helyszíne egy „sziget" volt, ahol a környezetgazdálkodással, valamint a technikai fejlődés és a környezet megóvása közti egyensúly megtalálásával, a csoportmunka fontosságával találkozhattak a lelkes kisdiákok. A második állomáson „Vaksi Kukaccá" változtak a táborlakók, akiknek egy pénzügyi labirintusból kellett kitalálniuk. A kifelé vezető út megtalálásában természetesen a pénzügyi tudásuk segített, ami a trénerek legnagyobb örömére mindegyikőjüknek megalapozott volt. Kukacozás után a logika világában kalandoztak a résztvevők, ahol minden helyes megfejtést üdvrivalgás kísért. A harmadik állomáson a rajztudásra volt a legnagyobb szükség, de a legnagyobb vetélytársat az idő jelentette, ugyanis az Activity feladatot minél gyorsabban kellett megoldani. Levezetésként pedig a diákok felidézhették gyermekkori kocka puzzle élményeiket, ahol a kis részek elemeinek helyes összeillesztésével egy-egy kép tárult a szemük elé.

A nagyszerű hangulatú délelőtt az eredményhirdetéssel zárult, ahol kiosztásra kerültek a jól megérdemelt nyeremények. A gyermekek, mint arról beszámoltak, rengeteg élménnyel és tudással gazdagodtak és reményeink szerint nemsokára újból részt vehetnek az O.K. Központ tréningjein is.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.