-a a +a

A Karriersuli után a Karrieriskola is elkezdődött

2014-11-10 12:18
8013

Összesen 22 lelkes jelentkezővel indult a program, akik két csoportban dolgozva mélyültek el a jövőjük tervezésében. A tréning négy modulból épül fel, melyek során a diákok önismerete mélyülhet, érzelmi intelligenciájuk fejlődhet, felismerhetik saját képességeiket és készségeiket. Továbbá megjelenik a tudatos életpálya- és karriertervezés, valamint az ehhez szükséges hatékony önmotiválás elsajátítása.

A tréning fő céljainak eléréséhez mind a négy alkalmon szükséges a részvétel, mivel a gyakorlatok egymásra épülnek és a folyamatosan megszerzett új tudásanyaggal dolgoznak a résztvevők. A tréning után a diákok jobban fogják ismerni a saját értékeiket és igényeiket, erősségeiket és lehetőségeiket. Képesek lesznek pozitívan szemlélni önmagukat, és ezt alkalmazni a sikeres önbemutatás érdekében, valamint felhasználni ahhoz, hogy sikeres és boldog életet élhessenek.

A karrieriskola hétvégén is várja a jövőjük iránt érdeklődő diákokat, mely során ebben a hónapban újabb három csoporttal bővül a program.