-a a +a

A OTP Fáy András Alapítvány az oktatási központban szakmai héttel kezdte az új tanévet

2013-09-03 12:50
6201

A hétnapos szakmai rendezvénysorozatot vendégelőadók előadásai színesítették. A programok egyikeként Séllei Beatrix pszichológus, tréner tartott a Központ munkatársainak munkaszemélyiséggel kapcsolatos tréninget. Benyőcs László az „egyéves" trénerek felé támasztott elvárásokkal szólította meg közönségét. Pethő Tibor katonai vezetési szakértő a gyorsreagálású hadtestek munkaszervezéséről és csapatképzéséről tartott előadást. Gadnai Katalin színházzal, színjátszással kapcsolatos előadása a résztvevőket drámapedagógiai eszközökkel ismertette meg.

A szakmai hét programjában helyet kapott egy kerti piknik, ahol kemencében sült ételek és finom italok mellett telt el az este. A szakmai hét összes programja, az előadások és tréningek az O.K. Központ további sikeres munkáját támogatták.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.