-a a +a

A Szigettel együtt zárult az OTP Fáy András Alapítvány fesztiválszezonja is

2013-08-12 12:55
6077

Az O.K. Központ trénerei színes programkínálattal várták az érdeklődőket, amelyben helyet kapott többek között a kosárlabdázás, a célba dobás, a játékos kvíz is. Mindezzel azt a módszertant mutatták be röviden, amely a központ tréningjeit leginkább jellemzi: a játszva tanulásét (edutainment), hiszen amellett, hogy a látogatók rendkívül jól szórakoztak, hasznos tudást is szereztek alapítványi munkatársaink magyarázataiból.

A Sziget Fesztivál Civilsziget részén az Alapítvány a Mensa HungarIQa Egyesülettel együttműködésben fejlesztett új, ingyenes IQ tesztjét is kitölthették az érdeklődők a LogiKaland sátorban, valamint ugyanitt az elmúlt évben már sikert aratott logikai játékokkal játszhattak, logisztorikat fejthettek meg.

Az Alapítvány „fesztiválszezonja" vasárnap befejeződött, 2013 nyarán összesen több ezer fiatalt szólítottunk meg a Volton, a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, a Kecskeméti Repülőnapon, a Szigeten és a Kapunyitási Pánik Fesztiválon, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy az érdeklődő diákok még inkább jövőtudatos felnőtté váljanak.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.