-a a +a

Alapítványi program az UNICEF Gyermekek Világnapja programjában

2017-11-14 13:49
Dscn3647 (fileminimizer)

2017. november 13-án az Andrássy úti OTP bankfiókban az OTP Fáy András Alapítvány vezető trénere segítségével az OK Projekt is csatlakozott a UNICEF Gyermekek Világnapja programsorozathoz.

 

Az eseményen a résztvevő gyerekek különféle cégeknél a felnőttek bőrébe bújva kipróbálhatták, hogy egy-egy munka mit is takar. Ezen a hétfői napon amellett, hogy bepillantást nyerhettek abba, hogyan is zajlik az élet egy OTP bankfiókban, pénzügyi tudatosságukat is mélyíthették néhány játékos feladatban.

A pénzügyi kvízben megmutathatták előzetes pénzügyi ismereteiket mind az általános, mind a középiskolás diákok. A pénzügyi puzzle gyakorlat megoldása után pedig a jelen és a jövő fizetőeszközeiről folytattak interaktív beszélgetést Rab Titanilla, az OTP Fáy András Alapítvány vezető trénerének vezetésével. A gyerekek kockázatot is vállaltak kiscsoportokban, mely megmutatta számukra, milyen fontos az előzetes tervezés és az erőforrások felmérése. A jó hangulatú délelőtt az Alapítvány tréningjeinek bemutatásával zárult.