-a a +a

Az OTP Fáy András Alapítvány is támogatja a Sakkfesztivált

2013-09-27 12:45
6274

Az OTP Fáy András Alapítvány is teljes mértékben azonosul a nemzetközi sakknagymester gondolatával, aki szerint: „A képességfejlesztő sakk a jövőre készíti fel a gyerekeket!", és vallja, hogy a jövőtudatosságra való felkészítésnek az iskolai oktatásban helye van. Ezt célozza az Alapítvány pénzügyi, gazdasági edukációs programja is, melynek keretében a diákok a kreatív, logikus gondolkodást, tudatos tervezést elősegítő játékos, interaktív gyakorlatok révén elsajátíthatják a XXI. századi sikeres élethez elengedhetetlen pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket.

Látogasson el a támogató és egyben szakmai kiállító Alapítvány standjához, ismerje meg az általános iskolásokat célzó pénzügyi, gazdasági edukációs programját, a Sulibank programot, valamint hallgassa meg az ügyvivő, Schrankó Péter előadását a „Z" generáció attitűdjeiről a Sakkpalota Nemzetközi Pedagógus Konferencia keretében!

Találkozzunk a Sakkfesztiválon!

További információk az alábbi linken találhatóak!


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.