-a a +a

Az OTP Fáy András Alapítvány újra a legjelentősebb ázsiai oktatási vásáron

2018-12-13 12:12
Asd

Az OTP Fáy András Alapítvány idén második alkalommal mutatja be innovatív pénzügyi , gazdasági, gazdálkodási képzési megoldásait az oktatási fejlesztések élvonalához tartozó Hongkongban, a december 12. és 14. között zajló Learning&Teaching Expo-n, amely a legjelentősebb ázsiai oktatási kiállítás.

 

A vásár jelentőségét és népszerűségét mutatja, hogy azon a világ különböző részeiről érkező több mint 350 kiállító, 14 ezer befektető, disztribútor, oktatási szakember vesz részt 60 országból. A meghívott oktatási termékfejlesztők így kiemelt lehetőséget kapnak oktatási fejlesztéseik prezentálására az oktatási szolgáltatást működtető döntéshozóknak, szakembereknek, iskolai vezetőknek.

A vásáron a nemzetközileg elismert Polkuni HK cég képviseli az OTP Fáy András Alapítványt a finn oktatási termékeket, technológiai megoldásokat bemutató pavilonban, így az Alapítvány finn oktatási minősítéssel rendelkező, pénzügyi oktatási termékei, egyedi oktatási módszertana még nagyobb ismertségre tehetnek szert a nemzetközi oktatási piacon.

A vásár első napján hongkongi iskolák igazgatói, kínai, dél-koreai és brazil oktatási szakemberek ismerkedtek meg az egyedülálló OK Projekttel, valamint a a BanKing pénzügyi oktatási kártyajátékkal és a tanárok részére készített oktatási eszközzel, az OK Moneytainment Box-szal.