-a a +a

Buzitai diákokat tréningeztünk a budapesti Állatkertben

2017-04-10 12:54
Img 2360 (fileminimizer)

Az elmúlt években az „O.K.+ 2007-2014" című Erasmus+ projektnek köszönhetően az OTP Fáy András Alapítvány trénerei már több alkalommal képezték a szlovákiai Buzitai Alapiskola diákjait, hol az Alapítvány budapesti OK Oktatási Központjában, hol Buzitán, a saját iskolájukban. 2017. április 7-én azonban partneriskolánk tanulói egy különleges helyszínen, a budapesti Állatkertben szereztek hasznos pénzügyi-gazdasági ismereteket.

 

2017. április 7-én egy tanulmányi kirándulás keretében Budapestre látogattak a Buzitai Alapiskola kilencedikesei és a „Titánok harca" című vetélkedő győztes csapata, akik kivételes módon nem egy négy órás pénzügyi-gazdasági tréningen, hanem egy ún. élménytréningen vettek részt az Állatkertben.

A rendhagyó alkalmon a mintegy 20 diák és tanáraik az Állatkertet bejárva, annak gazdálkodásáról, bevételeiről, kiadásairól tanultak. Az élménytréning során a pénzügyi tervezés és a pénzügyi tudatosság fogalma került a középpontba.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda (Tempus Közalapítvány), sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.