-a a +a

Buzitai pedagógusok az OK-ban

2016-07-08 11:19
9486 (1)

2016. július 7-én a Buzitai Alapiskola tantestülete tett látogatást a budapesti OK Oktatási Központban az O.K.+ 2007-2014 című ERASMUS+ projekt keretében. A partneriskola diákjai már több alkalommal jártak nálunk tréningeken, most viszont a tanárok is saját élménnyel gazdagodtak, ugyanis egy interaktív módszertani bemutatón vettek részt.

A Buzitai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola pedagógusai közelebbről is megismerkedtek az oktatóközpontunk inspiratív módszertanával.



Néhány interaktív, játékos feladaton keresztül felépítették saját vállalkozásukat, melynek során megismerhették a tervezés, szervezés és végrehajtás szakaszait.

A foglalkozás nagyon jó hangulatban telt, a program végén vendégeink ugyanolyan elégedetten távoztak, ahogyan a diákok szoktak. Ők maguk is megtapasztalták tehát, miért szeretik ennyire a gyerekek a tréningjeinket.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda (Tempus Közalapítvány), sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.