-a a +a

Dr. Ács Katalint kérték fel az Oktatási Központ intézményvezető igazgatójának

2012-08-14 13:15

Így esett a választás a Budai Középiskola korábbi igazgatójára Dr. Ács Katalinra, akivel az Alapítvány már az elmúlt egy is évben sikeres programokat valósított meg.

A kiválasztott szakember 1974-ben biológia-kémia szakos középiskolai tanárként végzett az ELTE TTK-án ahol később doktori, tudományos fokozatot is szerzett. 
Dr. Ács Katalin később több posztgraduális képzésben is részt vett, számos diplomát és jelentős tapasztalatokat szerzett a középiskolai oktatás területén. 
Pedagógiai pályáján dolgozott középiskolai tanárként, majd később a Táncsics Mihály Gimnázium igazgatója lett. 2004 és 2011 között a Budai Középiskola igazgatója volt.

A Fáy Alapítvány által leszerződtetett szakember több jelentős hazai és nemzetközi oktatási programnak is részese volt és a részese napjainkban is. Munkájáért 2009-ben a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszttel tüntették ki.

 


 

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.