-a a +a

Egészség- és sportnap az Alapítvány jászárokszállási mintaiskolájában

2019-05-03 08:47
Sportnapos cikkhez

A jászárokszállási Deák Ferenc Gimnáziumban minden évben megrendezésre kerül az Egészség- és Spotnap. Idén az OTP Fáy András Alapítvány két remek előadást biztosított a május 2-i rendezvényhez.

 

A reggeli „közös bemelegítést" követően a szakmai program Imre Tóvári Zsuzsanna, a magyar férfi vízilabda válogatott sportpszicholósuának előadásával kezdődött, amelynek első fele célok kitűzéséről és meghatározásának fontosságáról és a sikerről, a sikerességhez vezető útról szólt, majd természetesen előkerültek a sportolói sztorik, az érdeklődők ezek segítségével betekinthettek a „kulisszák mögé".

A délelőtti előadás után a diákok csapatai különböző versenyekben mérték össze tudásukat, volt foci, kosárlabda és strandröplabda bajnokság. A mérkőzések ideje alatt a rendezvényre látogató szülőket Nagy Réka „Ökoanyu" látta el hasznos egészség- és környezettudatos információkkal, tanácsokkal, aki előadásában kitért a vásárlási szokásokra, a kozmetikumok használatára, az étkezésre, a takarítószerek használatára vagy éppen az évekig használható szendvicsszalvétára.