-a a +a

„Életrevaló” diákok Pusztaszabolcson

2013-09-14 14:48
6229

A különleges alkalomhoz az O.K. Központ utazó trénerei is hozzájárultak, akik szórakoztató és tanulságos programokkal várták a gimnázium közel 200 diákját. A nap folyamán az érdeklődők próbára tehették ügyességüket illetve kockázatvállalási képességüket a Célba dobó gyakorlatban, megcsillanthatták pénzügyi műveltségüket egy kvízjáték során és törhették fejüket a népszerű Logikaland feladványain. Ezeken a játékos gyakorlatokon keresztül pedig a gyerekek alapvető gazdasági fogalmakkal és pénzügyi megoldásokkal ismerkedhettek meg, így szórakozva bővíthették a pénzügyi tájékozottságukat.

A nap során természetesen humorból sem volt hiány, melyről Felméri Péter stand-up-os előadása gondoskodott, és az sem maradt hoppon akik zenei élményre vágyott, hiszen legújabb számaival Király Viktor és a CopyCon együttes szórakoztatta a közönséget.

A nap zárását követően mind a diákok, mind az iskolavezetés pozitív visszajelzései megerősítették a trénereket abban, hogy az Alapítvány - lehetőségeihez mérten - a jövőben is ellátogasson az Életrevaló kvíz nyertes iskoláiba, illetve további szoros együttműködést folytasson a pusztaszabolcsi gimnáziummal.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.