-a a +a

„Életrevaló” pécsi diákok

2013-05-04 13:15
5629

Az eseményen, amelyet az intézmény az őszi „Életrevaló” kvíz nyerteseként rendezhetett meg, számtalan színvonalas produkció között az Alapítvány is szórakoztató programelemekkel várta az érdeklődő fiatalokat. Az O.K. Központ trénerei játékos – pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási – feladatokkal, valamint a LogiKaland elnevezésű programmal színesítették az iskolanapot a kora délutáni stand up comedy előadást (amelyen Kiss Ádám lépett fel) és Caramel koncertet megelőzően.

Összesen közel száz tanuló kapott ízelítőt az O.K. Központ tréning gyakorlataiból, amelyeken keresztül alapvető gazdasági fogalmakkal és pénzügyi megoldásokkal ismerkedhettek meg. Mind a diákok, mind az iskolavezetés pozitív visszajelzései megerősítették a trénereket abban, hogy az Alapítvány lehetőségei szerint továbbra is ellátogasson az Életrevaló kvíz nyertes iskoláiba.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.