-a a +a

ELTE – OTP Fáy András Alapítvány Alumni rendezvény

2018-11-29 13:05
 hff4569

Az OTP Fáy András Alapítvány és az ELTE PPK hat éve, 2012-ben indította közös tanár-továbbképzési programját. A szakvizsgával záruló képzés végzett hallgatói pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket taníthatnak a megszerzett ismeretek birtokában.

 

A november 28-án megrendezett programon M. Dr. Nádasi Mária, az ELTE PPK professor emeritusa, a képzés egyik alapító tagja és Giczi Imréné, a képzés hallgatója, majd oktatója köszöntötte a vendégeket.

A rendezvényen Dr. Schrankó Péter, az OTP Fáy András Alapítvány ügyvezetője és Gróf Henrik Balázs, az alapítvány oktatás-szakmai igazgatója foglalták össze, milyen eredmények, sikerek jellemzik az alapítvány elmúlt hat évét. Mérföldkőnek tekinthető, hogy 2012 és 2018 között a budapesti OK Oktatási Központon kívül Nyíregyháza, Bukarest és Nagyszombat is új oktatási központok helyszíne lett. A finn KOKOA oktatás-minősítő szervezet az OK Projektet, az Alapítvány szakmai programját kiválóra értékelte. Az EMMI Kármán Tódor Díjat adott az Alapítvány magyarországi oktatás, képzés érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként.

Ezt követően M. Dr. Nádasi Mária bemutatta több hónapos kutatásának részeredményeit, amely a képzés sikerességét, hasznosságát, pozitívumait és a fejleszteni való lehetőségeket vizsgálta.

Horváth Tímea, az OTP Bank Budapesti régió ügyvezető igazgató-helyettese a bankok működésének izgalmas világába vezette be a hallgatóságot. Kitért arra, miből áll egy bankfiók megnyitása, milyen új lehetőségeket és kihívásokat tartogat a digitalizációs program, illetve beszélt arról is, milyen feladatokat jelet bankfiók vezetőnek lenni.

A pohárköszöntőt és az állófogadást követően L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője, Prima Primissima jelölt tartott előadást a mélyszegénységben élők pénzügyi tudatosságáról.
Az Alumni programon résztvevők elismerésüket fejezték ki a rendezvény programjával, minőségével és szakmaiságával kapcsolatban. Az Alapítvány menedzsmentje bízik abban, hogy a jövőben szoros szakmai kapcsolat, sikeres együttműködés jön létre az Alumni tagjaival.

A rendezvényről készült összefoglaló az alábbi linken érhető el:
https://www.youtube.com/watch?v=-K5zIgVhjec&feature=youtu.be