-a a +a

Erasmus+ projektekkel a Veszprémi Utcazene Fesztiválon

2017-07-24 09:31
20353805 1154989224602301 909758458 o

Az OTP Fáy András Alapítvány évek óta „törzsvendég" a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, így idén is megjelent standjával a július 19. és 22. között zajló remek hangulatú, zenés eseményen, ahol az OK Projekt munkatársai az Alapítvány két Erasmus+ projektjéhez (az „O.K.+ 2007-2014" és a „Karrier Program - Határokon túl" című Erasmus+ projektekhez) kötőtő játékos aktivitásokkal várták a többezer érdeklődőt.

 

„A királynék városában" a fesztivál ideje alatt bármely zenész színpadot kaphat, bármely utcasarkon, a lelkes közönség tapssal bíztat minden zenekart, énekest, gitárost, dobost. Az Óváros téren található óriáskerék árnyékában mindemellett a pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási, valamint pályaorientációs és karrier tudatosságot oktató OK Oktatási Központ is nagy rajongótáborra tett szert.

Itt ugyanis a látogatók részt vehettek az Alapítvány játékos aktivitásaiban: pénzügyi kvízekben, amikből többek között hallhattak új fizetési megoldásokról, Európai Uniós alapismeretekről, de pénzügyi memória kártyajátékban vagy gazdasági activityben megcsillogtathatták tudásukat. Az évek óta nagy sikernek örvendő célbadobó gyakorlat sem maradhatott ki a kínálatból, amellyel a látogatók saját bőrükön tapasztalhatták meg a kockázat és a hozam összefüggéseit. A faladatok teljesítéséért a „VUF slágerével", egy zöld vagy fehér kalappal ajándékozták meg a résztvevőket.