-a a +a

Félidejéhez érkezett a Fáy Gazdasági Tábor

2013-07-20 09:44
5963

Július 15. és 19. között Balatonfenyvesen nyíregyházi és miskolci diákok vettek részt a programokon, amelyek között minden napra jutott pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukáció vagy karrier-tanácsadás. A fiatalok a táborzáró estén kihangsúlyozták, hogy számos olyan ismerettel gazdagodtak, amelyek a későbbi életüket nagyban meghatározhatják majd, emellett természetesen nagyon élvezték a közös fürdőzéseket és a balatonfüredi kirándulást.

A harmadik héten szekszárdi, kiskunhalasi és székesfehérvári tanulókat látnak vendégül az Alapítvány munkatársai, akik várhatóan szikrázó napsütésben töltik el az elkövetkező öt napot.

A tábor mindennapjairól a diákok által vezetett, a www.faygazdasagitabor.bloglap.hu címen található oldalon olvashatnak az érdeklődők.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.