-a a +a

Folytatódik a Fáy Siker Tábor

2019-07-15 14:12
F%c3%a1ysikertabor 3.turnus (fileminimizer)

2019. július 15-én fejeződött be a Fáy Siker Tábor 2. turnusa. Ezzel párhuzamosan megérkezett Balatonszemesre a harmadik táborozó csoport is 39 lelkes diákkal, akik amellett, hogy pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteiket gyarapíthatják, különböző szórakoztató, spot és szabadidős programokban is részt fognak venni.

 

A Fáy Siker Tábor 3. turnusába a diákok az ország minden pontjáról érkeztek. A héten a délelőttök folyamán pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tréningeken vesznek részt, amelyeken többek között betekintést nyerhetnek a pénz fejlődéstörténetébe, a vállalkozások világába, így a szórakozva tanulás jegyében játékosan tehetnek szert a mindennapokban elengedhetetlen pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismeretekre. Mindemellett a délutánok során most is rengeteg élményt szerezhetnek a diákok, hiszen számos csapatversenyben is kipróbálhatják magukat a balatoni strandolás, sportolás mellett.

Az OTP Fáy András Alapítvány trénerei a Fáy Siker Tábor eseményeiről naponta frissülő blogon számolnak be, amely https://faysikertabor2019.blogspot.com/ címen érhető el.