-a a +a

Gondolatok a Fáy Gazdasági Táborról

2013-07-27 11:43
5987

Néhány összegyűjtött gondolat a résztvevőktől sokkal többet elmond a programról, mint bármi más:

„Az utazás előtti napon még tartottam a képzésektől, hiszen az a jó a nyárban, hogy nincsen suli, de a táborban nagyon is helye volt a tréningeknek, nagyon jól szórakoztunk tanulás közben."

„Ez életem legkirályabb tábora. Kár, hogy a barátnőm nem tudott eljönni."

„Jó volt, hogy az iskolatársainkon kívül más sulikból is érkeztek, mert szeretek megismerni új embereket. Azt azért nem gondoltam volna, hogy a szervezőkkel is ennyire összebarátkozunk, nagyon kedvesek voltak."

„Még sosem ültem hajón, nagyon nagy élmény volt. Mondjuk még tréningen sem vettem részt korábban, sőt, a pénzügyek, a gazdaság sem igazán érdekelt idáig, de ez a tábornak köszönhetően megváltozott."

„A táborvezető, a trénerek, a segítők mind rendesek voltak velünk, mi pedig nem szerettünk volna visszaélni a bizalmukkal. Igaz, esténként annyira fáradtak voltunk, hogy nem is lett volna erőnk bulizni. De megérte, mert sok új dolgot tanultunk és rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak."

„Ha lehet jönni jövőre is, én biztosan itt leszek. Ráadásul ingyen volt. Még több ilyen kellene, mert az a legjobb az egészben, hogy olyan dolgokat ismertünk meg, tanultunk, amit máshol, például az iskolában nem lehet."

„A barátnőimmel megegyeztünk, hogy rábeszéljük az osztályfőnökünket egy budapesti tréningre. Kíváncsi vagyok, milyen lesz viszontlátni Titiéket az O.K. Központban."

„A suliban miért nem ilyenek az óráink? Jobban figyelnénk, többet tanulnánk. ...és szívesen mennénk be!"