-a a +a

IFI Feszt a Kontyfában

2017-09-15 12:24
1

A XV. kerületi Konytfa Középiskola, Szakiskola és Általános Iskola adott helyet a az IFI Feszt elnevezésű kerületi ifjúsági rendezvénynek, amelyen az OTP Fáy András Alapítvány - a MUFTI, azaz a Munkanélküli Fiatalok Tanácsadó Irodája meghívására - is részt vett, folytatva ezzel a „Karrier program - Határokon túl" Erasmus+ projektjében megkezdett szervezeti együttműködést.

 

Az Alapítvány OK Projektje már több éve kínál pályaorientációval kapcsolatos programokat, melyek keretében folyamatosan új karrier tréningcsoportokat indít. A 2017. szeptember 15-i IFI Feszt kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy újabb és újabb fiatalokhoz jusson el ez az egyedülálló lehetőség.

Az érdeklődők az OK Oktatási Központ standjánál játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek meg foglalkozásokkal, bővíthették ismereteiket és egy teszt kitöltésével is mélyíthették önismeretüket. A kitelepülés sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy értékes kapcsolatokat teremtettek az Alapítvány trénerei diákokkal, tanárokkal, sőt egyéb partnerszervezetekkel is. Utóbbiaknak köszönhetően várhatóan még több rászoruló fiatalhoz eljut majd az Erasmus+ projekt keretében kidolgozott alapítványi kezdeményezés.