-a a +a

Játékos pénzügyi mini-tréningek és egyéb alapítványi programok a Budai Középiskola iskolanapján

2018-03-29 06:16
Budaidiaknap

Az OTP Fáy András Alapítvány budapesti mintaiskolájában, a Budai Középiskolában 2018. március 28-án került megrendezésre az intézmény iskolanapja, amelyből - ahogy azt már az iskola diákjai megszokhatták - az OTP Fáy András Alapítvány is tevékeny részt vállalt.

 

A mintaiskola által kínált színes programokra a diákok előzetes regisztráció segítségével jelentkezhettek. Az idei évben az OK Oktatási Központ háromnegyed órás bemutató mini-tréningjein a Budai Középiskola 9. évfolyamos tanulói valamint a szomszédos Szerbiából érkezett, magyar anyanyelvű vendég-diákok vettek részt. A jó hangulatú foglalkozásokon a tudatos pénzügyi döntések és az együttműködés kapcsolata, valamint a pénzügyi tapasztalatszerzés kerültek a fókuszba.

Az oktatási programon kívül az Alapítvány két szakmai és egy szórakoztató előadást szervezett az eseményre. Trunk Tamás mint a Z generáció képviselője a Z generációról mesélt a Z generációs hallgatóságnak, míg Dobó Mátyás a jövő digitális trendjeiről tartott előadást. Az iskolanap zárásaként - a diákönkormányzat kérésére - a népszerű humorista, TraBarna lépett fel a többszáz érdeklődő előtt.