-a a +a

Kiemelkedő érdeklődés az Educatio Szakkiállítás alapítványi standjánál

2018-01-22 16:07
12077

Az OTP Fáy András Alapítvány az OTP Bankkal szoros együttműködésben vett részt a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amely 2018. január 18-20. között került megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Ahogy az előző években, az idei alkalommal is több ezer érdeklődő diák, pedagógus és szülő fordult meg az OK Projekt programjait bemutató alapítványi standnál.

 

Az Alapítvány trénerei az esemény mindhárom napján az OTP Bank munkatársaival együttműködve színes programokkal várták az érdeklődő diákokat, pedagógusokat és szülőket. A látogatók számos pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási, valamint karrierfókuszú aktivitást próbálhattak ki, amelyeken keresztül ízelítőt kaptak a különböző programelemek interaktív oktatási módszertanából.

A stand kiemelt aktivitása volt a rapid interjú, amely során az érdeklődők egy improvizált állásinterjún vehettek részt, melynek köszönhetően minőségi önismereti visszajelzéssel gazdagodhattak az OTP Bank szakember kiválasztással, valamint marketinggel foglalkozó munkatársai jóvoltából. Az interjúkat egy komplex felkészítési folyamat előzte meg, amelyet az OTP Fáy András Alapítvány trénerei tartottak, akik praktikus önéletrajzírási és állásinterjú tanácsokkal látták el a jelentkezőket.

A fiatalok pályaorientációján és karriertervezésén kívül az alapítványi munkatársak nagy hangsúlyt fektettek a jövőtudatosság egy másik fontos szegmensére, a pénzügyi tudatosság fejlesztésére is játékos aktivitásokon keresztül. A standon helyet kapott egy VR szemüveges aktivitás is, amely hatalmas népszerűségnek örvendett a látogatók körében.

A kiállítás ideje alatt számos pozitív visszajelzést érkezett a látogatóktól, amelyekben elmondták, hogy rendkívül hasznosnak tartják az Alapítvány OK Oktatási Központja által kínált programokat, valamint a lehetőséget, hogy betekintést nyerhettek pénzügyi-gazdasági és karrier tréningekbe, valamint részt vehettek az OTP Bank szakemberei által biztosított interjúkon.