-a a +a

Második alkalommal az O.K. Központban a FIÉK kulturális rendezvénye

2014-04-03 12:19
7214

A rendezvényen ezúttal Palya Bea produkcióját élvezhette a szép számmal összegyűlt közönség. A művésznő nagyon családias hangulatot varázsolt az intézménybe és a közönséget is bevonva egy magas színvonalú műsort láthatott a nagyérdemű. Ezt követően az Alapítvány egyik kurátora, Azurák Csaba tartott előadást a média világáról. A jelenlévők betekintést nyertek a magyar sajtó működésébe a kezdetektől egészen napjainkig, illetve az előadó személyes tapasztalataiból is közelebb kerülhettek a témához.

A Fiatal Értelmiségiek Klubja és az OTP Fáy András Alapítvány szervezésében minden érdeklődőnek lehetősége van a hónap utolsó péntekjén hasonló programokon való részvételre.

Folytatás április végén!


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.