-a a +a

Meghívó a Jövő Plusz Fesztiválra

2013-10-16 12:40
6303

A rendezvénysorozat 2013-ban a Földünk Világnapján (október 21-én) egy szakmai nappal folytatódik, melynek az OTP Fáy András Alapítvány Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja (az O.K. Központ) ad helyet.

A Jövő+ Fesztivál szakmai nap és O.K. Központ környezettudatosság napja közös tervezett programja délelőtt az O.K. Központ profiljához igazodva középiskolás diákok számára nyújtott környezetgazdálkodási ismereteket a környezet és a gazdaság kapcsolatát bemutató tréningekkel indul. Délután Azurák Csaba moderálásával egy teaházi beszélgetésre és ennek részeként szakmai előadásokra kerül sor.

  • 8.30-12.30 - Tematikus tréningek (Környezetgazdálkodás modul)
  • 13.00-15.30 - Jövő + Teaház és büfé szakmai előadásokkal (házigazda Dr. Virágos Gábor, moderátor Azurák Csaba)
  • Németh Lajos (meteorológus): Éghajlatváltozás
  • Horváthné Pintér Judit (ZÉOSZ): Élettérváltozás: a zöldtetők
  • Krajcsó Nelli (Slow Budapest): Életmódváltozás (a lassú életmód, mint a kiegyensúlyozottság záloga)
  • Hanga Zoltán (Fővárosi Állatkert): Élőhely-változás (urbanizáció és az állatvilág)


A délutáni teaházhoz az ételeket az egészség- és jövőtudatosság szempontjait szem előtt tartva az Élet Étterme biztosítja.

 

A rendezvényre Önt/Önöket is sok szeretettel várjuk.

 


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.