-a a +a

Megkezdődik a budapesti OK Oktatási Központ felújítása, ideiglenesen elköltözik az intézmény

2019-01-11 12:16
5231

Az Alapító által jóváhagyott módon január 14-én megkezdődik a budapesti OK Oktatási Központ teljes építészeti rekonstrukciója. Várhatóan másfél év múlva, 2020 második felében nyitja meg újra kapuját a Benczúr utcai épület; amely még több funkcióval és teremmel, megújult külsővel és új oktatási technológiákkal várja majd a fiatalokat, a felnőtteket, illetve természetesen a pedagógusokat.

 

Mindezzel párhuzamosan az OTP Fáy András Alapítvány budapesti munkatársai ideiglenesen elköltöztek az EMKE irodaházba, amelynek címe: 1072 Budapest, Rákóczi út 42., 8. emelet. (Jelenleg ez az Alapítvány levelezési címe is.)


A már ismert telefonszámok és e-mail címek nem változtak (+36 1 413 06 20, +36 1 413 06 21; elvira.jancskar@okkozpont.hu, timea.fazekas@okkozpont.hu).


Az Alapítvány oktatási tevékenysége töretlenül folytatódik az alábbi helyszíneken:
• BGSzC Budai Középiskolájában (1126 Budapest, Márvány u. 32) - itt saját (bérelt) tantermek állnak rendelkezésre
• A képzésekre jelentkező intézmények saját tantermeiben - amennyiben a tréningekre jelentkező iskola rendelkezésre tudja bocsájtani szabad tantermeit a tréning idejére (mindez megfelel az eddigi gyakorlatnak)
• Az EMKE irodaházban (az ideiglenes iroda oktatótermében) - itt a különböző oktatás-fejlesztési programokhoz (tananyagfejlesztés, eszközfejlesztés, módszertani fejlesztések) kötődő tevékenységeket történnek (például a pilot tréningek, próbaoktatások, stb.)
• A nyíregyházi OK Oktatási Központban - amely a budapesti oktatóközpont felújítása alatt is zavartalanul, a megszokott módon üzemel.