-a a +a

Megszületett az O.K. dal „Dől a pénz…” címmel

2014-09-05 14:55
7789

 

Az OTP Fáy András Alapítvány célja a jövő generációjának gondolkodó, tudatos felnőtté formálása. Erre azonban a hagyományos oktatási, nevelési keretek között kevésbé van lehetőség, hiszen egy rohanó világ felgyorsult kommunikációjával kell a pedagógusoknak és a szülőknek versenyeznie.

Az OK Projekt oktatási módszertanának alapja az élményszerző folyamat, ami a szemléletformálást és a tudásátadást mindig megelőzi. Az élményszerzés kiváló eszköze a zene és a zene világa, melynek segítségével teljes mértékben magunkra irányítjuk diákjaink figyelmét.

L.L. Junior az Alapítvány felkérésére a mai trendeknek megfelelő zenei köntösbe bújtatva hangolja a fiatalokat a pénzügyi-gazdasági tudatosságra.

„Fontosnak érezzük, hogy a pénzügyi tudatosság mellett, a tudatos felnőtt lét ugyancsak fontos elemét, az együttműködést is közvetítsük. Ezért örömmel vettük, hogy LL Juniorhoz Varga Viktor is csatlakozott, és így a két kiváló előadóművész közös produkcióként adja elő a dalt." - mutatott rá Gróf Henrik Balázs, az OTP Fáy András Alapítvány szakmai vezetője.

A „Dől a pénz..." c. szerzemény magyar és angol nyelven is hallható. A számhoz videoklip is készül, a forgatás a napokban kezdődik. Reméljük, minél többen találkoznak vele és a dal életre kel!

A dalok az alábbi linkekről tölthetőek le:

Magyar verzió

Angol verzió


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.