-a a +a

Megszületett az O.K. név és a fiatalos arculat

2012-09-17 13:37
5150

A különböző divatirányzatokból születő formák és azok jelentése mindig részei voltak az Alapítvány oktatásának. Ezért, amikor az Alapítvány a pályázatot elnyerte egyértelmű volt, hogy az oktatási központ arculataként sem egy logót, hanem egy több évig használható fiatalos arculatot, egy komplex fiatalos világot kell megalkotni.

A számtalan primer és szekunder kutatási adat, és művészeti tapasztalat feldolgozása után Simon Attila trend- és arculati szakértő csapata kapta a megbízást a központ arculatának a megtervezésére.

A kreatív csapat fiatal művészek bevonásával alkotta meg az O.K: arculatot és az O.K. Központ elnevezést az ahhoz tartozó vizuális világgal együtt.

Ez a színes világ jelenik majd meg az Oktatási Központ teljes valóságában (a falakon és a bútorzaton) és az oktatási anyagokban is.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.