-a a +a

Megtörtént az O.K. Központ munkatársainak a kiválasztása

2012-09-10 13:33

A jelentkezők nagytöbbsége igen jól felkészült volt, a munkaerőpiac különböző szegmenseiből érkeztek. Voltak pedagógusok, kommunikációs szakemberek, pszichológusok, szociológusok, nem volt ritka, a több diplomás szakember sem.

Az Alapítvány HR szakembereinek egyrészt nagy választási lehetőséget biztosított a sok jó szakember jelentkezése, másrészt viszont nehéz volt a sok jóból kiválasztani a leg rátermettebbeket, valamint fontos szempont volt, hogy a kiválasztottak jól tudjanak csapatban dolgozni, csapatként együttműködni.

A szakembereink felkészültségének köszönhetően, biztos, hogy a kiválasztott munkatársakból sikerül egy jó csapatot összeállítani, aki hosszú távon szolgálják az Alapítvány és az oktatandó diákok érdekeit.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.

 


OTP Fáy András Alapítvány