-a a +a

Mileszel.hu és O.K. Központ a 13. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

2013-01-23 14:03
5376

A 2013. január 18-án és 19-én között a Hungexpo „G" pavilonjában megrendezett eseményen az alapítványi standon bemutatkozott a nagyközönség előtt a Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja (O.K. Központ), továbbá jelen volt az előző években nagy sikert aratott, fiataloknak szóló pályaorientációs programunk, a mileszel.hu. is, illetve helyet kapott még az OTP Travel is mint az Alapítvány együttműködő partnere.

Az O.K. Központ trénerei és programszervezői folyamatosan tájékoztatták a nagyszámú érdeklődőt a projekttel kapcsolatban, emellett a látogatók számára lehetőség nyílt arra is, hogy a trénerek közreműködésével különféle ügyességi és kvízjátékok révén „belekóstolhassanak" az intézmény pénzügyi tudatossággal kapcsolatos képzéseinek hangulatába és jellegébe. Senki sem távozott üres kézzel a standunktól, mivel az ott elhelyezett szerencsekerék segítségével ajándéktárgyakat („címlapfotózás", nemzetközi diákigazolvány, kulcstartó, stb.) osztottunk ki.

Az Alapítvány dolgozói - a pozitív visszajelzések mellett - sikerként könyvelték el, hogy a kiállítás és az azzal párhuzamosan folyó konferencia tartama alatt számos oktatási intézmény képviselője jelezte, hogy a tavasz folyamán részt kívánnak venni az O.K. Központ pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási alapismereteket átadó tréningjein.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.