-a a +a

Nyeremények sokasága Szabolcs-Szatmár-Bereg megye iskoláiban

2017-06-16 20:30
Img 4229 (fileminimizer)

Az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi OK Oktatási Központja által az Alapítvány 25. évfordulójára és a nyíregyházi oktatóközpont egy éves „születésnapja" alkalmából kiírt pályázat sikeres lezárása után a környékbeli iskolákban a tanév utolsó hete nem csak a nyár miatt volt izgalmas, hanem azért is, mert a nyereményeinek többsége ezen a héten került kiosztásra.

 

Június 14. és 15. a fagyizás jegyében telt a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola és a Nyíregyházi SZC Inczédy György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának pályázó diákjai körében. A két nap alatt 400 gombóc fagyival ajándékoztuk meg őket, melyet természetesen nem egyszerre kellett elfogyasztaniuk. Diáktársaik, barátaik és pedagógusaik társaságában egy vidám délutáni fagyizás után, meglepetés programon is részt vehettek, mely nem más volt, minthogy beleshettek az OK Oktatási Központ kulisszái mögé.

Ezen a két napon nem csak a gombócok, hanem a televíziók is gazdára találtak a második helyezett Tiszavasvári Általános Iskolában és a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Középiskolája, Szakiskolája és Kollégiumában. Mindkét iskolában nagyon örültek a nyereménynek és már meg is találták a méretes ajándékok helyét, melyet a nyíregyházi OK Oktatási Központ intézményvezető-igazgatója, Czeglédi Zsanett adott át a szerencsés nyerteseknek.

Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai ezúton is gratulálnak a nyerteseknek.