-a a +a

Ötletpályázat és jutalmazás az év utolsó OK Pedagógus Klub eseményén

2017-11-23 09:39
2017 nov pedklub 00118

2017. november 22-én került megrendezésre az OK Pedagógus Klub évzáró rendezvénye, amelyre az OK Oktatási Központokhoz legközelebb álló pedagógusok, szakmai segítők kaptak meghívást. A különleges alkalomhoz illően különleges program szerveződött a jelenlévők számára.

 

A megnyitót követően Szabó Zsuzsanna, az OTP Fáy András Alapítvány pénzügyi igazgatója, a rendezvénysorozat mentora beszélt az elmúlt év szakmai sikereiről, kiemelte, hogy a finn KOKOA oktatásminősítő szervezet „kiválóra" értékelte magát az intézményt, az OK Oktatási Központot, illetve beszámolt a PISA felmérésben első helyen végzett szingapúri oktatáshoz köthető szakmai kapcsolatokról is.

Ezt követően jutalomban részesültek azok a pedagógusok, akik hatékonyan segítették az új fejlesztések, programok, eszközök tesztelését, pilot programjait.

Az OTP Fáy András Alapítvány, az EMMI és az OTP Bank által kiírt Ötletpályázat lehetőségeiről, a pályázathoz kapcsolódó, kiemelkedően magas díjazásról (38 Millió forint összdíjazás) prezentált a projekthez kapcsolódó két alapítványi munkatárs, Adorján Bea, az alapítvány informatikai vezetője, és Fazekas Tímea a projekt ügyfélszolgálati vezetője. A résztvevők nagy érdeklődéssel hallgatták a bemutatott lehetőségeket, amelyekről bővebb információ a www.fayotletpalyazat.hu oldalon olvasható.

A délután második felében a vendégek a Momentán Társulat és a Felelős Szülők Iskolája közös színpadi produkcióját, a Rögtönzött Szülői Értekezletet nézhették meg, amely a nézőket aktívan bevonva kínált megoldási lehetőségeket az iskolai élet hétköznapjaiban megjelenő kérdésekre.

A hagyományokhoz híven Gasztro Klubbal zárult a rendezvény. Ennek keretein belül az Adventre, az ünnepi időszakra jellemző édességeket kóstolhattak a jelenlévők.

Távozáskor apró gesztusként minden klubtag egyedi ajándékot kapott, amelyen az elmúlt év eseményeiből válogatott fotókon felfedezhette saját magát vagy diákjait.