-a a +a

Pénzügyi tréning a Csányi Alapítvány dráma táborában

2021-06-24 10:05
Img 2759 (fileminimizer)
2021. június 23-án Sarlóspusztára, a Csányi Alapítvány a Gyermekekért Közhasznú Alapítvány táborába látogattak az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai, akik a járványhelyzetből adódó hosszú szünet után újra élőerős pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningprogramot tarthattak.
 

A diákok három csoportban hajtották végre az érdekes, élménydús és tanulságos feladatokat, amelyet erre az alkalomra állítottak össze az alapítványi kollégák.

A háromórás foglalkozás során a fiatalok az általános pénzügyi műveltségük növelésén túl fejleszthették kreativitásukat, erősíthették stratégiaalkotási és tervezési készségeiket, megtapasztalhatták a csapatmunka fontosságát, illetve felismerhették kockázatvállalási hajlandóságukat, amelyekhez kvízek, pénzügyi activity, toronyépítés és robotos gyakorlat hozta közelebb a résztvevő gyerekeket.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy sikerrel és maradandó élményekkel zárult a közösen eltöltött délelőtt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a diákok visszajelzései során többször hangoztatott kérdés: „Mikor találkozhatunk legközelebb?”