-a a +a

Pénzügyi tudatosság a Szelektív Szombaton

2014-09-15 14:45
7820

 

A környezetvédelmi családi napon az O.K Központ trénerei nagyon színes, tanulságos és játékos gyakorlatokkal várták a rendezvényen az érdeklődő tanulókat, tanárokat és természetesen szülőket is. Az időjárás ugyan nem kedvezett a résztvevőknek, de ennek ellenére nagyon sokan kipróbálták a nagyszerű aktivitásainkat: a hármas kosarat, a kocka puzzle-t és a pénzügyi tudatosság kvízt, így az eseményre látogatók nemcsak a környezettudatosságról hallhattak új információkat, hanem a pénzügyileg is tudatosabbak lettek.

Külön öröm volt az Alapítvány számára, hogy többen már a tréningekre is jelentkeztek a rendezvényen, sőt akadt olyan fiatal is, aki már részt vett korábban a képzésen.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.