-a a +a

Sulibank Élményhét felsősöknek az Ok Oktatási Központban

2016-07-08 11:18
9485

2016 július 4-én elindult a várva várt Sulibank Élményhét a budapesti OK Oktatási Központban. A programon felső tagozatos általános iskolás gyerekek vesznek részt, akik, egy nagyon lelkes kis csapat vezetésével öt napon át ismerkednek játékos feladatokon keresztül a pénzügyekkel és nem utolsósorban egymással.

Az első nap folyamán a kezdeti ijedtségen hamar túllendültek a fiatalok és már délutánra gyorsan kialakuló barátságoknak lehettek szemtanúi az OTP Fáy András alapítvány munkatársai. Ez természetesen annak is volt köszönhető, hogy a nap egy izgalmas ismerkedéssel kezdődött, volt névtanulás, activity és puzzle is többek között, kis és nagycsoportos feladatokon keresztül egyre inkább egységgé kezdett kovácsolódni a csoport. Kialakult a két „malac csapat" is, amelyek feladata, hogy egész héten át gyűjtsék a tallérokat.

Az ismerekedés mellett volt tere más típusú szórakozásnak is: ping-pong, csocsó, BanKing kártya, társasjátékok, kinect és az Élményportál is a gyerekek rendelkezésére állt, hogy a lehető legjobban érezzék magukat. Mindezt egy kiadós ebéd követte. A délután folyamán viszont már a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tréningé volt a főszerep egy új helyszínen: a Vajdahunyad vár vadregényes, árnyékos és ligetes környezete adott helyet a középkorba induló utazásnak, amelyen a diákok kipróbálhatták, milyen is volt az élet egy középkori váruradalomban.

Még az első napon minden diák kapott egy pólót is, amelyet egész héten keresztül csinosíthatnak a számukra emlékezetes dolgokkal, így az élményhét legfontosabb eseményei örök emlékké válhatnak majd.