-a a +a

Sulibank Élményportál - idén is több száz élményajándék általános iskolásoknak

2017-06-16 15:56
10797

Az OTP Fáy András Alapítvány által létrehozott és üzemeltetett Sulibank Élményportál idén is több ezer általános iskolás diáknak nyújtott tanulási lehetőséget. Az immáron több mint egy éve üzemelő Comenius díjnyertes oldal a fiatalok pénzügyi, gazdasági, és gazdálkodási tudásának fejlesztését játékosan, pontgyűjtéssel egybekötött élményajándék szerzés lehetőségére alapozva teszi.


 

A weboldal különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindig trendi, a korosztály számára tetsző élményeket biztosítson, ezért minden esetben a diákok véleményét figyelembe véve kerül kialakításra a Élménybolt tartalma. Az idei évben, számtalan élményt nyertek az Élményportál felhasználói, melyekből most néhányat kiemelünk.

  • A fiatalok körében megkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb licitre bocsátsunk egy Playstationt. Mindez jó döntésnek bizonyult, hiszen nagy licit csata alakult ki, hogy ki is vihesse haza az konzolt.
  • Az OTP Fáy András Alapítvány számára mindig is fontos volt a mozgás, és az egészséges életmód megőrzése, így ezzel az újfajta közlekedési eszközzel bővítette az ajándékrepertoárt.
  • Szintén a sport és a mozgás jegyében került fel ez az élmény az Élményboltba a csillebérci kalandpark belépő.
  • A jövő technologiájaként is emlegetett virtuális valóság (Virtual Reality) egyelőre kevés emberhez jut el, ugyanakkor az OTP Fáy András Alapítványnál már több VR játékot próbálhatnak ki az OK Oktatási Központba érkező diákok, akik a lehetőséget az Élményportálon keresztül nyerték.
  • Nincs is jobb, mint egy kiadós vacsora az osztálytársakkal. A Sir Lancelot Lovagi étteremben a nyertes osztály belekóstolhatott, hogy milyen is lehetett a lovagok vacsorája a középkorban.