-a a +a

Szakmai workshopot tartott az Apple az O.K. Központban

2013-01-28 14:07
5409

Az előadást Gulyás István, a Médész Kft. munkatársa tartotta, aki első körön az Apple programfejlesztéseit ismertette, mint például az iTunes U-t, amely a nemzetközi egyetemek tudásanyagait gyűjti össze, illetve azt a digitális könyvet is bemutatta, amelyet "bárki" összeállíthat hanganyag, videó, szöveg és egyéb tartalom felhasználásával. Ezt követően a résztvevők kipróbálhatták a legújabb iPad-eket, sőt néhány darabot haza is vihettek tartós kipróbálásra.

A trénerek az előadáson hallottakat, valamit a gyakorlatban szerzett tapasztalataikat összevetették és összegezték, és abban mind egyetértettek, hogy ezen tartalmaknak mindenképpen nagy jövője lehet az oktatásban, így a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukációban is, mivel az elősegíti az edutaiment (azaz a „szórakozva tanulás") megvalósulását, amely az O.K. Központ egyik alapelve.


 

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.