-a a +a

Számvetés, avagy mi van a kamrában?

2020-06-15 05:57
Cikkkkkkkkhez2

A Sulibank Élményportálon 2016. február 18-án jelent meg az első cikk.

Azóta pedig 1572 darab írást publikáltunk az oldalon összesen 8 témakörbe osztva.

Olvashattatok sok más mellett pénzügyi-gazdasági, életmóddal kapcsolatos, tech, zöld és alapítványi témájú cikkeket is. 2017-től pedig már videós tartalmakkal, vlogokkal is találkozhattatok az oldalon hetente legalább egyszer. Jelenleg 168 vlogot tudtok megnézni az oldalon. Ha jól számolunk ez azt jelenti, hogy egy héten keresztül minden órában meg lehetne nézni egyet…

4 év alatt 3 mega sulibank bulit éltünk meg együtt: Bulihajó, Bálna és exkluzív OK Központos rendezvény.

A rendezvényeinken felléptek többek között Kasza Tibi, Kis Grófo, a Rippel fivérek, Schobert Norbi; volt falmászás, VR, trambulin, arcfestés, lufihajtogatás, vattacukor, városnéző kisvonat, ugrálóvár, pénzügyi játékok és minden IS, amivel nektek felejthetetlen élményt szerezhettünk. Közel 1000 élményportálos diák vett részt ezeken a rendezvényeken, reméljük, Te is köztük voltál!

Az Élménybolt 33 alkalommal nyitotta meg kapuit előttetek, hogy összesen 3 „szobában” (egyéni, családi és csoportos) 513 ajándékra tudjatok licitálni.

A teljesség igénye nélkül néhány „sikeres” ajándék, amire nagyon sokan licitáltatok: bicikli, IPhone, tablet, helikopterezés, szabadesés, buborékfoci. És persze nem maradhat ki az örök és megunhatatlan sláger: a mozijegy sem.

A csoportos ajándékok közül a pizzázás, a közös fagyizás és a limuzinozás volt a legkelendőbb.

Visszagondolva nem is tudjuk, mi volt a legkülönlegesebb ajándék… Talán a vízilabda válogatott által dedikált labda. Vagy inkább az olimpikonok aláírásától egyedi plakát?

Felsorolhatnánk még ezer féle dolgot, ami mind gazdára talált egy-egy élménybolt nyitásakor.

Mindezeket az élményeket, infókat és cikkeket 6227 felhasználó követte nyomon, 700 iskolával álltunk kapcsolatban és számtalan levelet váltottunk veletek.

Egy kulisszatitkot is megosztunk még veletek, amit sokszor kérdeztetek: kik is vagyunk mi? A szerkesztőség állandó tagjai mellett hárman segítették az ajándékok körüli folyamatokat, minden alapítványi tréner készített videókat, akár cikkeket is az oldalra és egy-egy buli alkalmával az OTP Fáy András Alapítvány minden munkatársa azért dolgozott, hogy Nektek örök élményt, örömet okozzon.

Szerintünk egyetértetek azzal, hogy most a nevetekben is megköszönjük mindannyiuknak a lelkes munkájukat, a kreativitásukat és a hozzáállásukat.