-a a +a

Szülői értekezlet a Mintaiskolában az Alapítvány részvételével

2013-09-17 12:47
6229

Az intézmény igazgatónője, Banusné Molnár Zsuzsanna, Giczi Imréné igazgatóhelyettes, Barát Ivánné igazgatóhelyettes és Dr. Virágos Gábor, az OTP Fáy András Alapítvány O.K. Központjának intézményvezetője tájékoztatták a kilencedikes diákok szüleit, hogy mi vár az idei évben is az új gimnáziumi kisdiákokra, köztük milyen programokkal nyit az Alapítvány feléjük.

Az igazgatónő rövid köszöntője után, Giczi Imréné prezentációban mutatta be az OTP Fáy András Alapítvány és az Budai Középiskola mint alapítványi mintaiskola közötti együttműködést, kiemelve az Alapítvány által az iskolának nyújtott lehetőségeket, támogatásokat. Az iskola vezetése hangsúlyozta a szülők felé is, hogy mennyire fontosnak tartja a gyerekek, a jövő generációk pénzügyi ismereteinek bővítését és fejlesztését.

Virágos Gábor videóvetítéssel színesített prezentációval szemléltette az O.K. Központ ingyenes, Európában egyedülálló képzését, modern technikai eszközeit, saját fejlesztésű tananyagait és interaktivitásra épülő programelemeit. Az iskola diákjai idén is lehetőséget kapnak majd arra, hogy a pénzzel kapcsolatos érzelmekről, értékválasztásról, alapvető gazdasági fogalmakról játékos formában tanuljanak, így szórakozva ismerkedhessenek meg a gazdasági világgal és nyerjenek a jövőjük szempontjából nagyon fontos világszemléletet.

 


 

Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.