-a a +a

Új csoport a Fáy Gazdasági Táborban

2014-07-11 09:55
7598

A gyerekeket az első napon a tábor céljainak és szabályainak bemutatása után finom ebéd várta, majd vacsoráig az egymással és a tábor munkatársaival való ismerkedés vette át a főszerepet, amelyben a játékos elemek éppúgy helyet kaptak, mint egy pénzügyi műveltséget fejlesztő kvíz.

A második napon már csoportokban folytatták a munkát a diákok, akik részt vettek első tréningfoglalkozásukon is. Délután Kiss Róbert Richárd műsorvezető, kommunikációs szakember és "hivatásos világutazó" tartott izgalmas előadást, melynek során távoli országok, különleges pénzeivel és a hozzájuk kapcsolódó érdekes történetekkel ismerkedett meg a fiatal hallgatóság.

A délutánt és végül a napot is mini-programok zárták. Ezek keretében célba dobtak, labirintust jártak be, pillecukorból tornyot építettek, sőt még a mocsárjárás rejtelmeibe is betekintést nyerhettek az újdonsült táborlakók.
A táborról készült blogoldalunk az alábbi linken található.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.