-a a +a

Újabb bukaresti Erasmus+ projekttalálkozó

2016-04-14 18:17
9292

A stratégiai partnerek személyes találkozójának fókuszában a projekt előrehaladásának vizsgálata és a következő időszak szakmai tevékenységei álltak.

Így áttekintésre kerültek az eddig létrejött projekteredmények, köztük a legfrissebbek, a Magyarországon már lezajlott karrier tréningek tapasztalatai (a diákok pozitív visszajelzéseitől kezdve a csoportszervezés nehézségein át a két érintett korosztályhoz tartozó generációs különbségekre való felkészülés fontosságáig), illetve a karrier modulok már adaptált romániai verziói.

Megbeszélésre került többek között az adaptáció további ütemezése és a modulok betanulásának folyamata az első lépésektől egészen a vizsgákig. A szakmai feladatok definiálását követően a felek természetesen megállapodtak az ezekhez tartozó határidőkben is, valamint megkezdték a június 16-ára tervezett budapesti multiplikációs rendezvény előkészítő munkálatait. A találkozón a partnerek egyeztették a projekt pénzügyi előrehaladásának állomásait és a következő projekttalálkozó időpontját is. Megállapítást nyert, hogy a projekt megvalósítás a terveknek megfelelően halad.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a Fundatia Dreptul la Educatie véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda (Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet - Erasmus+ Ifjúsági Programiroda), sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.