-a a +a

Újra Sulibank Élményhét az OK Oktatási Központban

2018-06-25 16:14
Kepatmeretezes hu dscn4453

Az előző évek nagy sikereire való tekintettel az idei évben is megrendezésre kerül az OTP Fáy András Alapítvány Sulibank Élményhét elnevezésű programja a békásmegyeri OTP Hotelben, és a budapesti OK Oktatási Központban egyaránt.

 

2018. június 18-22-ig az alapítvány oktatóközpontjában 17 felső tagozatos diák vett részt a megújult programban, ahol olyan trendi digitális eszközök is megjelentek, mint a robotok. A hét során többek között a True true és Sphero robot kalauzolta a csapatot a pénzügyi világ rejtelmeibe, és tanította meg a tervezés és szervezés fontosságát. Az Állatkerti tréningen tett pénzügyi sétán megtapasztalhatták, hogy milyen fontos a kiadásokat és bevételeket számon tartani, a Kalandtúrán pedig gyakorolhatták a csapatban való együttműködést, a problémamegoldást és a tájékozódást. Volt Banking bajnokság, pénzügyi kvíz, majd előkerültek olyan fogalmak is, mint a diákmunka, fizetés, zsebpénz egy pénzügyi activity játék keretein belül.

A hét utolsó napja egy komoly feladat elé állította az Élményhét résztvevőit. Egy XXI. századi ninja kiképzőpályán kellett teljesíteniük minden képességüket, és előzetes ismereteiket felhasználva. Végül sikeresen pénzügyi ninjává váltak, és megkapták méltó jutalmukat.