-a a +a

Ünnepélyes átadó az ELTE PPK-n

2013-05-31 11:54
5840

Az ünnepélyes átadó az Alapítvány és az ELTE PPK együttműködése kapcsán kidolgozásra került a "Pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismeretek tanítása" elnevezésű tanár-továbbképzés program vizsgáinak szünetében történt, amely képzésen az első évében 14 praktizáló tanár vett részt, akik "portfólió-bemutatók" keretében adtak számot az itt szerezett tudásukról, szakmai tapasztalatukról.

Az átadó ünnepséget H. Nagy Anna, az ELTE PPK Oktatási Hivatal vezetője nyitotta meg, majd röviden beszámolt az oktatási program eddigi sikereiről, ezt követően Dr. Fábri György egyetemi docens, az ELTE rektor-helyettese osztotta meg a szakmai tapasztalatait a programmal kapcsolatosan. Végül Schrankó Péter, az OTP Fáy András Alapítvány ügyvivője köszönte meg az együttműködést és emelte ki az elért eredményeket. majd jelképesen átadásra került egy alapítványi laptop.

A jelképes laptopátadás után Gábor Dezső, az oktatási program résztvevője tartotta meg nyilvános "portfolió-bemutatóját", melynek végén az egész csoport nevében köszönetet mondott az Alapítvány képviselőinek a képzés támogatásáért.