-a a +a

Véget ért a Sulibank Élményhét programsorozat

2018-07-09 11:34
Img 6852 (fileminimizer)

2018-ban az OTP Fáy András Alapítvány Sulibank Élményhét elnevezésű programsorozata összesen 6 turnus során várta a gyerekeket, amelyből két turnus az általános iskola felső tagozatosainak a budapesti OK Oktatási Központban, három turnus pedig az általános iskola alsó tagozatos diákjainak Békásmegyeren került megrendezésre. Mindemellett Nyíregyházán egy „vegyes” csapat is részt vett a programban.

 
A békásmegyeri Hotel OTP Oktatási- és Szabadidő Központban megrendezett utolsó turnus 30 alsósa a „ninja kerettörténetbe helyezett” pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tartalomú szórakoztató foglalkozásokon túl az egészségtudatos nevelés jegyében betekintést nyerhettek a mentőszolgálat világába, valamint a felelős állattartás fontosságába is. Természetesen a délutáni foci bajnokság és strandolás sem maradhatott el most sem.
 


A héten tanúsított kiemelkedő teljesítményeknek köszönhetően a pénteki záró program során a fiatalok igazi pénzügyi ninjákká válhattak, majd megtekinthették az Alapítvány munkatársai által készített heti emlékeket feldolgozó videót.
 


Idén összesen közel 150 általános iskolás diák tapasztalhatta meg a friss fejlesztésű élményhetes programokat, amely során barátokra, emlékezetes pillanatokra és – nem utolsósorban – új pénzügyi ismeretekre tehettek szert. Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai és a résztvevő diákok is bíznak a folytatásban, hiszen az évek alatt a nyár ezen része a szórakozva tanulás és a szórakoztatva tanítás idejévé vált a résztvevők számára.