-a a +a

Világrekord az O.K. Központ részvételével

2014-05-27 12:05
7437

2014. május 26-án Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren világrekord született. A Lego játékok hazai szerelmesei - a vállalat dán szakembereinek segítségével - 34,76 méteres tornyot emeltek, így 30 centivel megdöntötték az eddigi világcsúcsot.

Az ötnapos esemény során a Központ standján elsősorban a legifjabb korosztály képviseltette magát, akik a legozás mellett közelebbről is megismerkedhettek az O.K. Központtal és az általános iskolásoknak szóló Sulibank programmal.
Az érdeklődő gyerekek és természetesen szüleik részt vehettek azokon a játékos gyakorlatokon is, melyeken a Központ trénerei azt igyekeztek bemutatni, hogyan válhat valaki - akár már gyerekként - pénzügyileg tudatossá.

A hétvége természetesen „extra produkcióval" is szolgált, hiszen az O.K. standon kiállításra került a Szent István Bazilika Lego kockákból készült pontos mása, melyet annak tervezője és egyben építője, Dóczy Balázs mutatott be a közönségnek.

Aki pedig a rendezvény pénzügyi tanulságaira volt kíváncsi, az megtudhatta, hogy a pénzügyi sikerek alapja az, hogy megtanuljuk elképzeléseinket kis lépésekben, „kockáról kockára" megvalósítani, melynek akár világra szóló eredmény is lehet a vége...


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.